Friday, 3 May 2013

Keep Istiqomah.

Bismillah. Assalamualaikum. 

Weeeee, finally publish jugak entry kali ni! :D Akceli, hari-hari aku online and taip satu entry tapi semua entry aku style taip sekerat-sekerat pastu hilang habih idea then stop takat tu ja. Hehehe :D 
Okay, back to the main point. Nak berubah jadi baik ni memang susah. Tapi bila hati kita dah terbuka, kita boleh berubah. Yang penting nawaitu tu kena betul, niat berubah kerana Dia. :') Memang banyak halangan dan dugaan yang akan datang sampai satu tahap kita sendiri akan give up macam tu ja. Contoh dugaan and halangan macam gambar kat atas tu! Haihhh, u'ouls jangan jadi cemtu tau? :D

Tapi, syukur alhamdulillah aku sekarang masih lagi kuat! Tetapkan hati, kuatkan iman In shaa Allah anda mampu mengubahnya. :) *acecey macam iklan la pulak :P


On being a better muslimah. :')

p\s : Tips tutup aurat: Mulakan dari sekecil-kecil perkara sebagai contoh pakai stokin atau sarung kaki dan arm-sock, labuhkan tudung anda atau elakkan dari menyelepang tudung.
Semoga bermanfaat! :D 
Salah dah silap, harap dimaafkan. :)

1 comment:

  1. comel :)

    kagum dengan hang

    even aku dok uia(islamic surrounding) pun belum tutup aurat sepenuhnya--

    huhu

    nanti try jubah tau.

    aku dah suka pakai jubah :D

    ReplyDelete